Heb jij dat ook? #2

Dat je van sommige (ietwat rare) dingen heel benieuwd bent of je de enige op deze aardkloot bent die ze heeft? Ja? Mooi. Dan nu nog een reeks heb-jij-dat-ook’s. (Eerdere reeks kan je hier lezen). Laat vooral weten wat je herkent 😉

Heb jij dat ook?
Dat je altijd degene bent die zegt “Ik moet plassen”, waar je ook aankomt, bent of vertrekt?

Heb dat ook?
Dat als het regent en je de regendruppels langs de ruit naar beneden ziet glijden, je in je hoofd een wedstrijdje ‘wie is het snelst beneden’ tussen de regendruppels inbeeld?

Heb jij dit ook?:
tumblr_lw6ik1Tcj91qcxcjfo1_500

Heb jij dat ook?
Dat als je na twee keer “Wat zeg je?” iemand nog niet verstaat, je maar gewoon lacht of knikt omdat je het niet nog eens durft te vragen?

Heb jij dat ook?
Dat je wakker wordt zodra de zon opkomt en dan een shirt over je ogen legt om verder te kunnen slapen?

Heb jij dat ook?
Dat als je politie op straat met iemand ziet praten, je ontzettend benieuwd bent wat er aan de hand is, maar je tegelijkertijd niet wil staren, en je dus op één of andere manier subtiel probeert te luisteren terwijl je nonchalant om je heen kijkt?

Heb jij dit ook?:
bed

Heb jij dat ook?
Dat je soms ontzettend veel zin hebt om te huilen? Gewoon, for no reason? En dat het dan ontzettend oplucht als je gehuild hebt?

Heb jij dat ook?
Dat als er iemand achter je staat in de rij, je voor de zekerheid je schoudertas naar voren trekt (you never know), en vervolgens hoopt dat degene achter jou niet denkt dat jij dit doet omdat je hem/haar voor een dief aan ziet?

Heb jij dat ook?
Dat als de kassière van een willekeurige winkel je vraagt of ‘het een cadeautje is’, je het niet kan laten om “ja” te zeggen? Om dan vervolgens thuis dolblij je ‘cadeautje’ uit te pakken?

unbirthday


facebook

Advertisements

11 thoughts on “Heb jij dat ook? #2

  1. Hahaha wat een leuke post! Ik herken ze bijna allemaal! 🙂 De laatste niet want ik pak het liefst zelf cadeautjes in. En zomaar willen huilen, dat doe ik eigenlijk ook niet. Maar de rest wel! Erg leuk om te lezen.

  2. Pingback: Heb jij dat ook? #3 |

  3. Pingback: Heb jij dat ook? #4 |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s