Heb jij dat ook? #4

Stiekem zingen op straat, geen derde keer “Wat zeg je?” durven vragen, een aflevering Friends voor de achtste keer kijken en nog steeds lachen… er zijn een hoop vreemde dingen die eigenlijk heel veel mensen doen. Hoe heerlijk is het om daar even voor uit te komen!

tumblr_m2u9egUdty1qezxfz

Heb jij dat ook?
Dat als je chips aan het eten bent en na een tijdje de zak dicht maakt omdat het genoeg is geweest, je nog minstens drie keer de zak weer open en dicht vouwt om toch nog een paar chippies te pakken?

Heb jij dat ook?
Dat als je ‘s avonds in je eentje over straat loopt, je stevig doorloopt en ondertussen probeert geluidloos adem te halen? Gewoon zodat het voor een eventuele verkrachter/overvaller niet klinkt alsof je al uitgeput bent en niet meer weg kan rennen?

Heb jij dat ook?
Dat je vaak een boodschappenlijstje maakt omdat je echt niks wil vergeten te kopen, en dan even later in de winkel staat en blijkt dat je je lijstje bent vergeten mee te nemen?

shopping list

Heb jij dat ook?
Dat je ‘s avonds drie keer controleert of je wekker goed staat ingesteld, omdat je niet voor de zoveelste keer erachter wil komen dat je half zeven als 7.30 hebt gerekend?

Heb jij dat ook?
Dat wanneer je in de bus iemand ziet zitten met d’r tas op de stoel naast zich, je expres vraagt of je naast diegene kan zitten?

Heb jij dat ook?
Dat je bij het maken van een To Do list ook altijd een paar dingen opschrijft die je al hebt gedaan, zodat je die vast lekker weg kan strepen?

bucketlist reversed

Heb jij dat ook?
Dat je zo licht slaapt dat je al oordoppen nodig hebt als je vriendjelief een beetje zwaarder ligt te ademen en je daar anders de hele nacht van wakker ligt?

Heb jij dat ook?
Dat je nog lang niet van plan bent om te trouwen of kinderen te krijgen, maar je wel al allerlei (verborgen) borden op Pinterest hebt volgestouwd met ideeën daarvoor?


facebook

Advertisements

8 thoughts on “Heb jij dat ook? #4

  1. Ik heb nog nooit gelachen om een Friends-aflevering… Maar dat met die wekker ken ik ja! En in de bus heb dat ik juist niet. Ik wil juist zo min mogelijk naast mensen zitten in het OV.

  2. Die boodschappenlijst – story of my life! Maar… het helpt al dat ik het in ieder geval heb opgeschreven, meestal kom ik alsnog met alle juiste dingen thuis. Meestal…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s