Over mij

Hoi! Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben Anna Naomi, 24 jaar, creatief en verliefd op heel veel dingen in het leven.

Ik ben pas afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener! Nu werk ik als invalkracht op verschillende kinderdagverblijven en locaties voor buitenschoolse opvang. Daarnaast ben ik begonnen met een cursus Binnenhuisarchitectuur, want ondanks dat ik nu lekker in het SPH-veld aan de slag ga, droom ik ervan om in de toekomst in een creatieve sector te werken. Production Design lijkt me het allervetst! Ik ben daarom allerlei interessante, leuke, creatieve cursussen aan het zoeken die ik kan doen (en betalen :P).

Ik ben met nog meer spannends bezig, want ik wil gaan samenwonen 😀 Ik ben nu ruim drie jaar samen met mijn vriend en we zijn erg gelukkig samen ❤ We zijn druk op zoek naar een appartementje in Utrecht (Utrecht, één van de dingen waar ik verliefd op ben) en veel aan het dromen over klussen en bouwen. We hopen namelijk een leuke kluswoning te vinden waar we mijn creativiteit en zijn technische kunsten in kwijt kunnen. 🙂

Verder… Ik ben heel creatief. Of het nou gaat om tekenen, knutselen, zingen, dansen, acteren, muziek maken of creaties maken op de computer… Ik vind het allemaal leuk! Mijn creativiteit deel ik graag door middel van blogs schrijven, DIY’s plaatsen, optreden in musicals, en ik vind het altijd heel leuk om persoonlijke cadeautjes te knutselen voor verjaardagen, haha.

Oja, ik heb ADD. Iets wat ik soms in een blog noem en misschien nog wel meer over ga bloggen. Het houdt bij mij vooral in dat ik heel chaotisch in mijn hoofd ben, veel vergeet en kwijt raak, en dat studeren ontzettend moeizaam kan gaan (nul concentratie). Ik vergeet ook altijd het belangrijkste. Dan ga ik bijvoorbeeld naar een concert en vergeet ik mijn ticket, of boodschappen doen zonder portemonnee, of mijn fiets op het station ophalen zonder fietssleutel. Ergens is het wel een groot talent.

Ik blog nog nu ruim een jaar en ben er helemaal gek op. Het heeft me verbaasd hoe groot ‘blogland’ wel niet is en hoeveel schrijftalent er op het internet te vinden is. Even leuk als het bloggen zelf, vind ik het contact met andere bloggers. Wat leuk om te lezen wat iedereen meemaakt en hoe ze over dingen denken!

Ik vind het heel leuk als je reacties achter laat op mijn blogs. Dat geeft me altijd weer energie. Ik heb ook een Facebookpagina die je kan like’en 😀 en je kan me vinden op Bloglovin’ en Instagram. Als je trouwens meer van mijn creativiteit wilt zien, kan je ook kijken op mijn portfolio website!

facebook

Advertisements

9 thoughts on “Over mij

 1. Als je van vampieren houdt en van series kijken, dan zijn The Vampire Diaries en True Blood iets voor jou. Die eerste is zoiets als Beverly Hills 90210 maar dan met tanden :-). True Blood is helemaal lekker, maar je moet er even doorheen bijten (hahaha) de eerste paar afleveringen.
  Leuke blog!

  • True Blood ben ik eens aan begonnen, ik weet eigenlijk niet meer waarom ik gestopt ben met kijken, volgens mij vond ik het inderdaad een leuke serie. Bedankt voor je reacties! 🙂

 2. Wat een leuke blog heb je!
  Ontzettend leuk dat je een opleiding voor sph’er doet. Helemaal mijn interesse ook. Ik heb een vraagje. Ik heb ook een blog op wordpress, al een tijdje. Alleen kom ik er niet uit hoe ik en de “startpagina” waar alle artikels die ik schrijf op komen, en daarnaast dan in het menu een categorieën balk komt. Jij hebt dat met alle blogs, en dan daarnaast al je categorieën. Kun je mij hier alsjeblieft mee helpen?

  • Hoi Elisa,
   bedankt voor je reactie!
   Als je aangemeld bent bij wordpress (handigst via jouwdomein.wordpress.com/wp-admin) dan heb je links een menublak. Onder Posts > Categories maak je de categoriën aan die je wilt hebben. Dan onder Appearance > Menus maak je een menu aan door jouw categorieën aan het lijstje toe te voegen. Vervolgens moet je zorgen dat je het menu toevoegt aan je wordpress thema. Via Appearance > Themes bewerk je je thema en kan je (afhankelijk van het gekozen thema) ergens het menu selecteren dat je hebt aangemaakt. Het verschilt per thema waar het menu te staan komt op je site, dus daar kan je op letten bij het kiezen van een thema. Hoop dat het duidelijk is zo 😉 Succes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s